zaterdag 13 september 2014

Uitbreiding Catrice en Essence #3 - de producten van Essence

Ben je benieuwd naar alle producten, Bethany van bettybudget heeft een superleuk artikel geschreven. Neem zeker een kijkje op haar blog en volg haar op bloglovin' ! De staat hieronder, alle credits gaan natuurlijk naar haar :)

Betty budget;

NEW || essence || 3 METER DISPLAY
Na het super nieuws van Catrice, is nu ook essence aan de beurt. Ook voor essence geld dat de komende weken (week 37-44) een 3 meterschap erbij krijgt. Dit zijn extra producten en betreffen niet de make-up producten van de herfst/winter collectie. Ben je benieuwd wat er nog bij komt? Kijk dan gauw mee...Ps. er zit een zwarte lipstick bij, oh my!

* alle informatie tot nu toe staat in dit artikel

essence ogen 

essence all about chocolates eyeshadow


Ogen om te snoepen! Van caramel tot mokka en chocolade: zes trendy beige- en bruintinten zijn samengevoegd in een nieuw oogschaduwpalet voor subtiele tot expressieve looks, waar jij op dat moment zin in hebt. De zachte textuur van de oogschaduw bevat glanzende, matte en metallic effecten. Verkrijgbaar in totaal vijf kleurencombinaties.
Consumentenadviesprijs €5,99.
 
essence plump no clump mascara black & ultra black

De naam zegt het al. De nieuwe plump no clump mascara is verkrijgbaar in twee varianten – zwart en ultra zwart. Het grote elastomeer borsteltje met geïntegreerd reservoir geeft wimpers megavolume maar klontert niet.
Consumentenadviesprijs €2,89.
essence lippen
essence XXXL shine lipgloss

Oneindige glans! De
superglanzende lipglosses zijn nu verkrijgbaar in de nieuwe trendy kleuren tomaatrood en perzik. De zachte applicator garandeert een nauwkeurige applicatie en het reservoir distribueert een juiste hoeveelheid textuur. Voor lippen met een mooi verzorgde look en een prachtige glans in een frisse tint. Verkrijgbaar in totaal 14 kleuren.
Consumentenadviesprijs €1,89.
essence longlasting lipstick 
                                        Mooie lippen! De langhoudende lippenstiften zijn nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren als roze, nude en zwart – een gewaagde trendkleur! De lippenstift bedekt de lippen met een heldere tint die urenlang houdt. De lichte, crèmige formule voelt heerlijk comfortabel aan op de lippen en droogt ze niet uit. Verkrijgbaar in totaal 13 kleuren.
Consumentenadviesprijs €2,39.



essence huid

essence say NO to redness/imperfections/dark circles – colour correcting concealer    
                                    Zeg JA tegen de perfecte teint! Huidproblemen zijn nu verleden tijd met de drie nieuwe “say NO to…” mini pencils. De groene “say NO to rednesspencil neutraliseert roodheid. “Say NO to dark circles” in rosé laat donkere kringen onder de ogen verdwijnen en de beige pencil “Say NO to imperfections” bedekt oneffenheden. De zachte, poederige textuur past zich optimaal aan aan elke huidskleur en is gemakkelijk te blenden. Dankzij de uitschuifbare tip en het compacte formaat zijn ze de ideale beauty tools – ook voor wanneer je onderweg bent. Verkrijgbaar in 3 varianten.
Consumentenadviesprijs €1,99.
essence nail art
essence nail art thermo nail polish 
 
Weerexpert! De thermo nagellak is gloednieuw in de essence nagelkosmos. Deze nagellak reageert op de buitentemperatuur en verandert van kleur:
paarsroze wordt lichtroze, donkerrood wordt lichtrood, donker muntgroen wordt lichtmintgroen en beige wordt lichtabrikoos en de kleurverandering werkt ook vice versa! Coole nagellak met een gegarandeerd wow-effect! Verkrijgbaar in totaal 4 kleuren.
Consumentenadviesprijs €1,99. 
essence nail art shake me! I’m pretty top coat


Shake it! De naam van deze top coat zegt het allemaal. Schudt simpelweg het potje van de shake me! i’m pretty top coat om de coole holografische glitters te mengen met de textuur. De top coat kan op elke nagellak worden aangebracht voor een extra portie bling.
Consumentenadviesprijs €1,99.



essence studio nails

essence studio nails nail& cuticle brush 

 

Perfecte nagels… deze nagel- en nagelriemborstel heeft een ideale ergonomische vorm voor het schoonmaken, peelen en het masseren van de nagels en nagelriemen. Maak simpelweg de borstel vochtig en masseer zachtjes de zeep in over de nagels en nagelriemen voor superschone nagels en zachte nagelriemen. Een echt verwentool!
Consumentenadviesprijs €1,39.







essence gel nails at home


essence gel nails at home french manicure tip stickers Plak ze op! Met de nieuwe french manicure tip stickers kun je elke nagel in een oogwenk omtoveren in de klassieke French style! De gemakkelijkste manier om je nagels trendy tips te geven – en ze zijn supergemakkelijk te verwijderen. Een set bevat 40 tips en een mini nagelvijl. Verkrijgbaar in natuurlijk wit en nu ook in metallic zilver

Consumentenadviesprijs €2,59.
 
 
essence minis2go

essence heeft nu ook handige beautyhulpjes en coole accessoires in miniformaat – ideaal voor onderweg!
essence minis2go travel kit                                  
Het is altijd tijd om te reizen…. en de nieuwe minis2go
travel kit maken reizen alleen maar leuker! Vanaf nu kan je al je favoriete vloeibare beauty producten veilig transporteren in de drie lege 30 ml flesjes. Of je nu aan het reizen bent met het vliegtuig, trein of auto – de praktische kleine travel kit past zeker weten in elke tas.
Consumentenadviesprijs €1,99.




essence minis2go travel pouch
Around the world! Geen saaie, kleurloze plastic tasjes in je handbagage meer! De nieuwe minis2go travel pouch is de ideale reispartner voor alle kleine cosmetica die je mee wilt nemen op reis. Transparant en waterproof, dit tasje met schattig design is niet alleen een hoogtepuntje in je handtas, maar zorgt ook dat je al je producten dichtbij de hand hebt!
Consumentenadviesprijs €1,59.


De spectaculaire 3-meter display komt exclusief te staan bij een selectie van Kruidvat filialen in de grotere plaatsen en steden. In Nederland maar liefst in 83 winkels en in België in 27 winkels.


Q: waar ben jij het meest benieuwd naar?
 
Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN?
 
 
 
Maandag had ik al de producten van Catrice laten zien! Hierin werd ook het artikel van bettybudget weergegeven! Nog een keertje om het duidelijk te maken; alle credits gaan naar bettybudget.nl hier is ze superlang mee bezig geweest en het artikel is heel leuk! Evenals die van Catrice! Fijne dag allemaal,
Kus Luna
 

 
 
 
 
 

4 opmerkingen:

  1. Oeh, ik ben zo benieuwd naar de nieuwe producten! Je blog is erg leuk!
    Zullen we elkaar volgen via bloglovin? :))
    liefs,
    hester
    (beautystuffwithhester.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je reageert! Heel erg bedankt, jij schrijft zo leuk :)
      Ik volg je nu op bloglovin, zit je ook op instagram?
      Liefs. Luna

      Verwijderen
    2. Ah lief!
      Jazeker zit ik op instagram! :)
      Je kunt me volgen onder de naam: beautystuffwithhester
      Hoe heet jij? Kan ik je ook volgen :))
      liefs,
      hester

      Verwijderen
  2. Wat leuk dat je reageert! Heel erg bedankt, jij schrijft zo leuk :)
    Ik volg je nu op bloglovin, zit je ook op instagram?
    Liefs. Luna

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter! Liever prive, mail dan je reactie naar life-gloss@outlook.com

{Ik reageer zo snel mogelijk!}